Hypokeur hard op weg naar 30 kantoren voor eindejaar

Veldhuis Adviesgroep kiest voor de franchiseformule Hypokeur. Deze week ondertekent Veldhuis Adviesgroep het contract. Met de toetreding van Veldhuis Adviesgroep zijn er 27 kantoren verspreid door heel Nederland aangesloten bij Hypokeur. Daarmee ligt Hypokeur op schema wat betreft haar groeiambitie om voor de jaarwisseling uit 30 aangesloten kantoren te bestaan.

Hypokeur vervult behoefte lokale adviseur en consument
Lodewijk van der Heijden, directeur CMIS Distributie, eigenaar van Hypokeur: ‘Ik ben bijzonder trots om een sterke, onafhankelijke partij als Veldhuis Adviesgroep welkom te mogen heten bij Hypokeur. De groei dit afgelopen jaar laat zien dat de introductie van een label als Hypokeur een daadwerkelijke behoefte vervult onder zowel onafhankelijke lokale adviseurs als consumenten. Consumenten hechten veel waarde aan persoonlijk contact met hun lokale adviseur en aan laagdrempelig advies toegespitst op hun eigen situatie.’ Hypokeur werd in september 2015 officieel gepresenteerd tijdens HypoVak.

Trots op toetreding
Dick Vos, directeur van Veldhuis Adviesgroep: ‘Ik vind de aansluiting van Veldhuis Adviesgroep bij Hypokeur eigenlijk heel vanzelfsprekend. Wij zetten ons al meer dan een halve eeuw in met het beste financiële advies voor onze klanten, zowel particulieren als ondernemers. Met de toetreding tot Hypokeur zijn wij in staat om onze onafhankelijke rol ook de komende vijftig jaar te blijven vervullen.’

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Hypokeur maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie